De mogelijkheden en hindernissen van thuiswerken
Cereus helpt u de hindernissen te overbruggen

Thuiswerk is het nieuwe werken. Door de Coronacrisis is het voor de meeste bedrijven de nieuwe standaard geworden. Weliswaar was er weinig andere keuze, maar soms zorgt dat ook voor perspectief. Echter, als uw bedrijf hier niet op is voorbereid kunnen de hindernissen om dit snel in te stellen best groot zijn. Het traject om vlot en volledig samen te kunnen werken met collega's op afstand is iets dat Cereus ondertussen meermaals heeft afgelegd. 

We stappen af van technieken uit de 2000's: Scripts, vpn tunnels, drive mappings en andere verouderde ingewikkelde constructies behoren tot het verleden. We stellen u graag een makkelijk en vlot werkend systeem voor zonder hiervoor een gigantisch project op te moeten zetten. Tevens verandert er voor de eindgebruiker eigenlijk niets. Er zijn enkel minder handelingen nodig om op te starten en het geheel werkt direct vlot en stabiel. 

We gebruiken al bij veel van onze klanten met veel plezier en gemak Microsoft365. Met M365 zal u tevens de mogelijkheid hebben om samen in office documenten te werken zonder dat u elkaar daarin in de weg zit. Uw bedrijfsdocumentatie staat veilig in de Cloud en bij de meeste bedrijven zijn enkel de kosten van de licentie voldoende om deze beweging te maken. 

We laten u graag de mogelijkheden zien in een demonstratie of persoonlijke uitleg waarin wij graag uw onduidelijkheden wegnemen. We zijn er van overtuigd dat u voor een eerlijke prijs makkelijk uw bedrijf over kan brengen naar de Cloud zonder dat men hier hinder van ondervindt. 

De beweging naar de Cloud kan simpel, vlot en zonder veel 'bumps in the road'. Onze consultants denken altijd met u mee en voorzien oplossingen op maat voor elk bedrijf, klein en groot. 

Borit_Cereus: Samen werken aan groei!
Wij denken met u mee over de toekomst van uw bedrijf.