Volledig ICT beheer van A tot Z bij Ubidata

Over Ubidata

Ubidata ontwikkelt en commercialiseert mobiele logistieke oplossingen. Zij ondersteunen bedrijven in het traceren, analyseren en optimaliseren van hun vloot en goederenstromen. Doorheen de jaren hebben zij ruime ervaring opgebouwd in de voedings-, farmaceutische en distributie sector, zowel in wegtransport als in multimodaal transport. Zij mogen dan ook verschillende toonaangevende Europese bedrijven tot hun klanten rekenen.

De uitdaging

Ubidata had behoefte aan een partner met uitgebreide, brede kennis en ervaring van infrastructuur en databases om kennis van intern personeel aan te vullen.

De oplossing

Ubidata en de ABC-groep slaan de handen in elkaar voor een optimale infrastructuur. De ABC-groep voorziet de volledige support, beheer en monitoring op het serverpark van Ubidata en werkt samen met Ubidata om hun infrastructuur optimaal te laten draaien.

De Managed Services afdeling van de ABC-groep beheert hun omgeving proactief en grijpt direct in waar nodig zonder een afwachtende houding aan te nemen.

Het resultaat

Het is een strategische keuze van Ubidata om recent over te stappen op een all-in service contract bij de ABC-groep. Vol vertrouwen laat Ubidata het beheer van zijn serverpark door de ABC-groep uitvoeren, zodat ze zich helemaal kan focussen op hun eigen core business. Indien ze een probleem ondervinden, worden ze meteen geholpen door onze servicedesk.

Hogere productiviteit bij Absoluut vzw dankzij het ICT beheer van Cereus